Rollade van Haasfilet
Omschrijving

Naar wens, met of zonder vet en gekruid of ongekruid te bestellen.

Bereidingswijze: 35-40 minuten. Varkensfiletrollade kun je in de pan of in de oven bereiden. Het lekkerste is om de varkensfiletrollade eerst aan te braden in de pan zodat deze een mooie bruine buitenkant krijgt. Daarna in een overvaste pan of ovenschaal met boter.
VARKENSFILETROLLADE REGELMATIG BEDRUIPEN

Bedruip en keer de varkensfiletrollade regelmatig tijdens de bereiding. Leg in de ovenschaal ook wat wortels, uien en knoflook, dit komt de smaak en geur ten goede. Je kunt de oven ook iets lager zetten en de varkensfilet langzaam laten garen op ca. 120 graden of zelfs nog lager. (slow coocking). Hierdoor krijg je een nog malser stukje vlees.

Wij rekenen circa 250 gram vlees per persoon

Rollade van Haasfilet

handgeknoopt

Kies een gewicht
Maak uw keuze:
Maak uw keuze:
€ 8,45
500 gram
€ 16,90 per Kilo
Allergenen en ingrediënten
varken
Allergenenvrij
Nederland
Ja
Ja